Voordat we beginnen met de werkzaamheden wordt er met u persoonlijk duidelijk besproken wat uw wensen zijn en wat er verder nog mogelijk is waar u zelf niet aan zou denken. Er wordt graag met u mee gedacht.

Alle werkzaamheden worden verricht door de juist gecertificeerde mensen en zullen met de grootste professionaliteit worden afgehandeld

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Wij stellen hoge eisen aan het product dat wij leveren. Dit vertaalt zich in een zorgvuldige keuze van materialen en selectie van leveranciers en onderaannemers met wie wij werken. Kwaliteit en oog voor detail staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij nieuwbouw is sprake van een nieuw te bouwen object. Dit kan bijvoorbeeld een nieuw huis zijn, een tuinhuis, een nieuwe schuur of een nieuwe keuken. Bij nieuwbouw gaat het altijd om het realiseren van een nieuw object. Op afspraak worden uw mogelijkheden uitvoerig besproken.

Verbouwing

Kleinschalige verbouwingen

Meestal zijn kleinschalige verbouwingen gericht op zeer specifieke en gedetailleerde werkzaamheden in of rond uw pand. Bijvoorbeeld repareren van een kapotte deur, het uitbreken van een muur om een ruimte te vergroten of het vernieuwen van uw keuken.

Grootschalige verbouwingen

Bij grootschalige verbouwingen komt iets meer kijken. Meerdere aspecten van de bouw komen hierbij samen. Het draait hier om een intensieve verbouwing, waarbij meerdere bouwactiviteiten worden uitgevoerd. Vaak worden meerdere kleinschalige verbouwingen gecombineerd tot een groot bouwproject. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de verbouwing van een compleet huis.

Soms weet u niet precies wat u moet verbouwen of hoe u dat wil doen. Dan zijn wij er voor u en nemen graag met u de mogelijkheden door.

Renovatie

Renovatie

Voor de renovatie van uw woning bent u bij Fransen Timmerwerken op de juiste plek, wij hebben al tal van keren een renovatie uitgevoerd. Een woning renovatie is simpelweg gezegd een verbetering (of een gedeelte van een) van een woning. Renovatie en woning verbetering zijn dan wel verschillende termen, maar dekken wel dezelfde lading.

Renoveren van een woning

Een renovatie woning kan betekenen dat er nieuwe muren worden geplaatst, de isolatie wordt vervangen, een serre wordt aangebouwd, een nieuwe badkamer wordt geplaatst en ga zo maar door. Het wooncomfort gaat in ieder geval omhoog en uw pand zal meer waarde krijgen.

Een veel voorkomende renovatie is een nieuwe badkamer. Wij zijn hier erg bedreven in en kunnen u helpen met ideeën en de uitvoering. U kunt het contactformulier invullen om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte. Dit hoort bij allemaal bij onze service.

Houtrot reparatie

Repair Care Systeem Professional

Als een van de weinige bedrijven op dit moment ben ik ook gespecialiseerd en gecertificeerd in het bestrijden en repareren van houtrot. Dit word gedaan met Dry-flex.

Dit is een proces dat op de juiste manier uitgevoerd moet worden om het optimale resultaat te behalen.

Kleine werkzaamheden

Kleine werkzaamheden

Ook voor de kleine werkzaamheden kunt u een beroep op ons doen. Van het beter sluitbaar maken van uw deuren tot het vervangen van uw sloten in huis.

Ook leveren en monteren we plinten en architraven.